Notícies


Torna el VOC: la mostra d’audiovisual en català
Un any més, el cinema Truffaut acull a Girona els premis i mostra d’audiovisual en català VOC(Versió Original en Català), un projecte impulsat per Òmnium Cultural amb la finalitat d’estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. La sessió tindrà lloc el proper divendres 16 de novembre a les 18.30, i podeu consultar-ne el programa aquí: (+)
Projeccions de “Burn the Stage: the movie”
Els seguidors del grup coreà “Burn the Stage” estan d’enhorabona: els propers dijous 15 de novembre (20.30h) i dissabte 17 i diumenge 18 (ambdues sessions a les 16.30h) projectarem en exclusiva a Girona el seu esperat film musical “Burn The Stage: The Movie”. Feu ja les vostres reserves trucant-nos o enviant-nos un correu electrònic. (+)
Tots els dimecres: FilmoTeca Ingmar Bergman
Des del dia 3 d’octubre i fins al 12 de desembre, cada dimecres tindrem una sessió de FilmoTeca amb un títol del cèlebre director suec. Les sessions seran habitualment a les 20.30 i les 22.30. Podeu consultar títols i dates. (+)
Cinema per Temporada Alta
Una edició més, el Cinema Truffaut serà la seu del festival de referència de Girona, el Temporada Alta. Un total de nou sessions compreses entre els mesos d’octubre i desembre. Podeu consultar programació i comprar entrades al web del Festival.  (+)

 

20130204-140012