Le Petit Truffaut

Comparteix-ho
 • petit 18b slider (1)

  Diumenge3012.00h

  Mary y la flor de la bruja

  Edat recomanada: a partir de 7 anys
  Projeccions: Diumenges 30 de setembre i 7 d’octubre

  En Tib, un gat negre, guia la Mary fins a una estranya flor enmig del bosc. Poc després, la Mary troba una petita escombra, i se sorprèn en veure que és màgica. Abans que pugui gairebé adonar-se’n, l’escombra la fa volar per sobre dels arbres i dels núvols, i va a parar a l’Escola Endor, una escola de bruixes. Allà hi descobreix proves d’un terrible experiment: hi ha animals mutants empresonats en gàbies, entre ells, en Tib, que havien capturat tan bon punt l’escombra alçava el vol.

  Diumenge1412.00h

  Tipitips

  Edat recomanada: a partir de 2 anys.
  Projecció: diumenge 14 i 21 d’octubre.

  Tipitips són els sons que fem quan caminem o ens movem de manera graciosa i lleugera. Així és com es mouen els personatges d’aquesta pel·lícula formada per episodis provinents de dues produccions excepcionals. Les històries del programa de curts retraten moments de la vida quotidiana amb un traç senzill que recorda els dibuixos dels infants. Barallar-se amb les amistats, jugar, anar a dormir fora de casa, fer-se mal, o perdre’s al supermercat són situacions alegres i tristes que poden semblar petites però que són el centre de grans emocions.

  Diumenge2812.00h

  Quines bestioles!

  Edat recomanada: a partir de 4 anys.
  Projeccions: Diumenge 28 d’octubre i 4 de novembre

  El nostre planeta està habitat per milions de bestioles que repten, caminen, volen, salten, que es troben a l’hort, a estany, a les flors, que piquen, brillen a la nit i disposen de mecanismes per defensar-se. L’Apol·lo, un grill viatger amb un gran cor, arriba a la ciutat de les bestioles en un moment en què el regne està amenaçat per la malvada vespa Huguette, que ha segrestat la reina, l’abella Margarida. El grill, amb l’ajuda d’una abella i un poll molt divertit, emprenen una perillosa missió de rescat.

  Diumenge1112.00h

  La malvada guineu ferotge

  Edat recomanada: a partir de 4 anys.
  Projeccions: Diumenge 11, 18 i 25 de novembre

  Qui cregui que el camp és un lloc tranquil i pacífic s’equivoca. Allà es poden trobar uns protagonistes animals especialment hilarants: una guineu que és mare d’una família de pollets, un conill que actua com una cigonya i un ànec que vol ser el Pare Noel. Tres històries diferents que donen a l’obra tres actes separats. Dirigida i animada pels creadors de Ernest et Celestine.

  Diumenge212.00h

  La increïble història de la pera gegant

  Edat recomanada: a partir de 3 anys. Versió doblada en català
  Projeccions: Diumenge 2, 9 i 16 de desembre

  A la petita i idíl·lica Vilasol hi viuen dos amics, un elefant que es diu Sebastian i una gata que es diu Mitcho. En Sebastian, la Mitcho i els habitants de Vilasol estan molt tristos perquè el seu estimat alcalde, en Jeremies Severí Bartolomé Olsen, a qui anomenen afectuosament JB, ha desaparegut. En absència d’en JB, el vicealcalde Twig ha pres el  poder. El seu pervers nou ajuntament li fa ombra a la vila, i en Twig amenaça de quedar-se amb el càrrec d’en JB per sempre.

 • petit truffaut cartell-QUÈ ÉS?

  Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

  Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

  -QUAN ÉS?

  En sessions matinals a partir de les 12.00h en cap de setmana, segons les dates prèviament concretades a la programació de la temporada.

  -COM PUC SEGUIR-VOS?

  A més de la pàgina web, on trobareu tota la informació sobre les pel·lícules i sessions programades, obrirem dos canals per tal de mantenir-vos el més informats possible sobre les novetats de Le Petit Truffaut. Per una banda, ens podreu seguir a través de la pàgina de facebook que hem estrenat recentment; per l’altra banda, us podeu subscriure a la nostra llista de correus amb la que us anirem recordant i informant de tot.

 • Col·laboradors petit truffaut

Comparteix-ho