Le Petit Truffaut

Comparteix-ho
 •  

  Diumenge1312.00h

  Ernest & Celestine: contes d’hivern

  Edat recomanada: a partir de 3 anys
  Projeccions: Diumenges 13, 20 i 27 de gener

  L’Ernest és un os gran amb esperit d’artista i un cor generós. Amb ell viu la Celestine, una rateta òrfena que fa temps va acollir a casa seva. Junts viuran tota mena d’aventures mentre es preparen per a l’arribada de l’hivern.

  Una nova adaptació dels populars contes infantils de Gabrielle Vincent, plena d’encant i valors positius, que manté la bellesa de les il·lustracions originals.

  Diumenge312.00h

  El vent entre les canyes

  Edat recomanada: a partir de 5 anys
  Projecció: diumenges 3 i 10 de febrer

  La Xibeca del cinema ofereix als nenes i nenes cinc aventures al voltant de la llibertat, amb músiques originals, heroïnes sorprenents i una qualitat gràfica extraodinària.

  La divertida nena que vol jugar a cavallers a Randes i dragó, la bonica amistat entre una princesa i una dragona a La caça del dragó, les boniques estrelles a La nena i la nit, les ganes de ser lliure de l’animaló fantàstic a La unicorn i la lluita per l’alliberació de la tirania a El vent entre les canyes, conformen un programa de curtmetratges que és un meravellós cant a la llibertat.

  Diumenge1712.00h

  Properament

  Edat recomanada: properament
  Projeccions: Diumenge 17 i 24 de febrer

  El Meu Primer Festival ens presentarà un recull de curtmetratges internacionals presentats a la darrera edició del seu Festival.

  Diumenge312.00h

  Gats. Un viatge de tornada a casa

  Edat recomanada: a partir de 5 anys.
  Projeccions: Diumenge 3, 10 i 17 de març

  Rudolf és un gatet negre que viu feliç a Gifu com a mascota d’una nena i que veu truncada la seva plàcida existència quan accidentalment surt de casa i acaba en un camió que el porta fins el bulliciós Tòquio. Allà, és salvat de morir aixafat sota un camión per un gat aparentment anomenat Tinc-molts-noms-jo, que governa a la resta de gats del veïnat amb autoritat i l’adopta sota la seva tutela. Al costat del seu salvador, el Rudolf comença a aprendre a valer-se per si mateix i els beneficis d’aprendre l’escriptura humana per aconseguir menjar i poder llegir els cartells de l’autopista que el portin de tornada a la seva llar. Però abans haurà de batallar amb molts altres perills, com el del bulldog anomenat Dimoni que atemoreix a tots els gats del barri.

  Diumenge2412.00h

  Un dia de festa

  Edat recomanada: totes les edats
  Projeccions: Diumenge 24 de març

  És un esdeveniment on la música i l’animació esperen els infants i les famílies a la porta del cinema i els conviden a gaudir de la festa. Un cop dins la sala, els infants gaudeixen d’una selecció de pel·lícules presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. En acabar les projeccions, la banda de música acomiada el públic i l’acompanya fins a la sortida.

  Una experiència on el cinema surt de la pantalla transformant l’espai en un univers de fantasia. Quan els infants posen un peu al vestíbul la festa esclata i no para fins que l’han abandonat.

 • petit truffaut cartell-QUÈ ÉS?

  Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

  Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

  -QUAN ÉS?

  En sessions matinals a partir de les 12.00h en cap de setmana, segons les dates prèviament concretades a la programació de la temporada.

  -COM PUC SEGUIR-VOS?

  A més de la pàgina web, on trobareu tota la informació sobre les pel·lícules i sessions programades, obrirem dos canals per tal de mantenir-vos el més informats possible sobre les novetats de Le Petit Truffaut. Per una banda, ens podreu seguir a través de la pàgina de facebook que hem estrenat recentment; per l’altra banda, us podeu subscriure a la nostra llista de correus amb la que us anirem recordant i informant de tot.

 • Col·laboradors petit truffaut

Comparteix-ho