Comparteix-ho
 • 25 de maig

  Informació


  França, 2017
  Director: Agnès Varda i JR
  Gènere: documental
  Durada: 90 minuts
  Idioma: francès

  Sinopsi


  La veterana cineasta Agnès Varda i el jove fotògraf i artista gràfic JR recorren la França rural en una furgoneta reconvertida en un fotomaton molt especial. L’objectiu és molt senzill: conèixer gent amb la qual intercanviar idees i històries, fotografiar aquestes persones i mostrar després les imatges a gran escala en llocs públics, per confrontar les reaccions que provoquen. La pel·lícula recull el resultat final d’aquest procés i què suposa per a Varda i JR, des d’un punt de vista personal, compartir aquesta singular i emotiva experiència.

 • 1 de juny

  Informació


  França, 2017
  Director: Phillippe Garrel
  Intèrprets: Éric Caravaca, Esther Garrel, Louise Chevillotte, Laetitia Spigarelli
  Gènere: drama
  Durada: 76 minuts
  Idioma: francès

  Sinopsi


  Després d’una ruptura, una noia de 23 anys torna a casa del seu pare. Allà descobreix que aquest té una relació amb una jove de la seva mateixa edat.

 • 1 de juny

  Informació


  França, 2017
  Director: Nobuhiro Suwa
  Intèrprets: Jean-Pierre Léaud, Pauline Etienne, Arthur Harari, Maud Wyler, Jules Langlade,Adrien Cuccureddu, Adrien Bianchi, Louis Bianchi, Romain Mathey, Mathis Nicolle,Coline Pichon-Le Maître, Emmanuelle Pichon-Le Maître, Rafaèle Gelblat,Noë Sampy
  Gènere: drama
  Durada: 103 minuts
  Idioma: francès

  Sinopsi


  Violeta està en edat de casar-se quan el 1852 el seu poble és brutalment privat de tots els seus homes després de la repressió ordenada per Napoleó III. Les dones passen mesos en aïllament total. Desesperades per veure als seus homes de nou, fan un jurament: si un home ve, serà per a totes. La vida ha de continuar en el ventre de totes i cadascuna d’elles.

Comparteix-ho