Properes estrenes

Comparteix-ho
 •  

  15 de novembre

  Informació


  França, 2019
  Direcció: Albert Serra
  Intèrprets: Helmut Berger, Marc Susini, Baptiste Pinteaux, Iliana Zabeth, Laura Poulvet, Lluís Serrat, Alexander García Düttmann, Théodora Marcadé, Xavier Pérez, Francesc Daranas, Catalin Jugravu, Montse Triola, Safira Robens
  Gènere: drama
  Durada: 86 minuts
  Idioma: italià, francès i alemany

  Sinopsi


  1774, uns anys abans de la Revolució Francesa, entre Potsdam i Berlín. Madame de Dumeval, el Comte de Tesis i el Duc de Wand, llibertins expulsats de la cort puritana de Lluís XVI, van a la recerca de el llegendari Duc de Walchen, un seductor i lliure pensador alemany, sols en un país on regna la hipocresia i les falses virtuts. La seva missió: exportar el llibertinatge a Alemanya. Però abans han de trobar un lloc segur on continuar les seves pràctiques llicencioses. ¿Les novícies d’un convent proper es deixaran també arrossegar elles per aquesta nit fosca on només regna la llei del desig insaciable?

 • 22 de novembre

  Informació


  França, 2019
  Direcció: Yvan Attal
  Intèrprets: Yvan Attal, Charlotte Gainsbourg, Pascale Arbillot, Adèle Wismes, Sébastien Thiery, Ben Attal, Eric Ruf, Pablo Venzal
  Gènere: comèdia dramàtica
  Durada: 106 minuts
  Idioma: francès

  Sinopsi


  Henri (Yvan Attal) és un escriptor de mitjana edat en crisi: fa més de 20 anys que va escriure un best-seller però des de llavors no ha tornat a trobar la inspiració. Aquesta última etapa s’ha dedicat a la seva família, la seva dona (Charlotte Gainsbourg) i als seus quatre fills. Tots ells sembla que són els responsables dels seus fracassos, de totes les dones que mai tornarà a tenir, de tots els cotxes que mai conduirà i de no viure a Roma, la seva ciutat favorita. De la nit al dia, tot comença a canviar al seu voltant, l’amor incondicional de la seva dona comença a flaquejar, i els seus fills decideixen independitzar-se, apareix del no-res “Estúpid” un gos una mica peculiar que l’ajudarà a entendre que la seva vida podria convertir-se en la seva millor història.

 • 29 de novembre

  Informació


  França, 2019
  Direcció: Belén Funes
  Intèrprets: Greta Fernández, Eduard Fernández, Àlex Monner, Frank Feys
  Gènere: drama social
  Durada: 106 minuts
  Idioma: castellà

  Sinopsi


  Sara (Greta Fernández) ha estat sola tota la vida. Té 22 anys i un nadó, el seu desig és formar una família normal al costat del seu germà petit i el pare del seu fill. El seu pare, Manuel (Eduard Fernández), després d’anys d’absència i en sortir de la presó, decideix reaparèixer en les seves vides. Sara sap que ell és el principal obstacle en els seus plans i pren una decisió difícil: allunyar-lo d’ella i del seu germà.

Comparteix-ho