Properes estrenes

Comparteix-ho
 • 11 de gener

  Informació


  Hongria, 2018
  Direcció: László Nemes
  Intèrprets
  : Juli Jakab, Vlad Ivanov, Susanne Wuest, Uwe Lauer, Christian Harting,Levente Molnár, Urs Rechn
  Gènere: drama
  Durada: 142 minuts
  Idioma: hongarès

  Sinopsi


  1913, Budapest. Després de passar la seva infància en un orfenat, Írisz Leiter arriba a la capital hongaresa amb 20 anys i l’esperança de treballar de venedora a l’antiga botiga de barrets dels seus pares biològics. Però Oszkar, el nou propietari, la rebutja. Al seu torn, s’haurà d’enfrontar al seu passat quan descobreix un germà que mai va saber que tenia. La seva missió de trobar-la porta a descobrir foscos secrets mentre el país es prepara per al caos de la guerra.

 • 25 de gener

  Informació


  Estats Units, 2018
  Direcció: Barry Jenkins
  Intèrprets
  : KiKi Layne, Stephan James, Diego Luna, Pedro Pascal, Teyonah Parris,Regina King, Colman Domingo, Brian Tyree Henry, Ed Skrein, Michael Beach,Emily Rios, Finn Wittrock, Dave Franco, Aunjanue Ellis, Faith Logan
  Gènere: drama romàntic
  Durada: 117 minuts
  Idioma: anglès

  Sinopsi


  Basada en la novel·la de James Baldwin, “If Beale Street Could Talk”, la pel·lícula segueix a Tish, una dona de Harlem embarassada i recentment promesa que lluita contra rellotge per demostrar la innocència de la seva parella.

 • 8 de febrer

  Informació


  França, 2018
  Direcció: Ludovic Bernard
  Intèrprets
  : Jules Benchetrit, Lambert Wilson, Kristin Scott Thomas, Karidja Touré,André Marcon, Michel Jonasz, Elsa Lepoivre, Vanessa David,Samen Télesphore Teunou, Xavier Guelfi
  Gènere: comèdia dramàtica
  Durada: 90 minuts
  Idioma: francès

  Sinopsi


  La música és el secret del jove Mathieu Malinski, un tema del qual no s’atreveix a parlar al barri on passa l’estona amb els seus col·legues. Quan un dels petits furts que sol dur a terme amb els seus amics li fa acabar al calabós, Pierre Geitner, director del Conservatori Nacional Superior de Música i que el va veure tocar en una estació, aconsegueix treure’l a canvi de serveis socials. Però Pierre té un pla diferent per a Mathieu: veu en ell el futur gran pianista en potència que porta dins i, per això, l’inscriu en el concurs nacional de piano. Mathieu entra en un nou món els codis del qual ignora, comença les classes amb la intransigent “Contesa” i coneix a Anna, de la qual s’enamora.

Comparteix-ho