Comparteix-ho
 • 31 de març

  9 meses cartell

  Informació


  Bèlgica, 2016
  Director: Guillaume Senez
  Intèrprets: Kacey Mottet Klein, Galatéa Bellugi, Laetitia Dosch, Corentin Lobet, Sam Louwyck,Catherine Salée.
  Gènere: Drama romàntic.
  Durada: 95 min.
  Idioma: Francès.

  Sinopsi


  Maxime i Melanie tenen 15 anys. S’estimen. Junts exploren la seva sexualitat amb entusiasme i poca traça. Fins al dia en què Melanie descobreix que està embarassada. Maxime no accepta bé la nova notícia, però després es mentalitza i convenç a Melanie per tenir-lo.

 • 7 d’abril

  el balcon de las mujeres cartell

  Informació


  Israel, 2016
  Director: Emil Ben-Shimon
  Intèrprets: Avraham Aviv Alush, Yafit Asulin, Orna Banai, Itzik Cohen, Sharon Elimelech, Evelin Hagoel, Igal Naor, Einat Saruf, Herzl Tobey, Haim Zanati.
  Gènere: Comèdia dramàtica.
  Durada: 96 min.
  Idioma: Hebreu.

  Sinopsi


  Una cosa horrible succeeix en una devota comunitat ortodoxa a Jersualén. El balcó de les dones de la sinagoga s’ensorra, el que significa que les dones d’aquell petit i tranquil poble han perdut el seu lloc dins l’edifici. Però el pitjor arriba quan la reconstrucció comença i no hi ha plans per tornar a col·locar el balcó al seu lloc.

 • 13 d’abril

  sr henri comparte piso cartell

  Informació


  França, 2016
  Director: Ivan Calbérac
  Intèrprets: Claude Brasseur, Guillaume de Tonquédec, Noémie Schmidt, Frédérique Bel,Thomas Solivéres, Valérie Kéruzoré, Stéphan Wojtowicz, Antoine Glemain.
  Gènere: Comèdia dramàtica.
  Durada: 95 min.
  Idioma: Francès.

  Sinopsi


  El senyor Henri accepta a contracor la idea del seu fill de llogar una habitació per així no estar sol a la seva edat. L’escollida és una jove estudiant, Constance Piponnier, però lluny de caure sota l’encant de la noia, Henri la utilitzarà per crear un veritable caos familiar.

 • 21 d’abril

  amar cartell

  Informació


  Espanya, 2017
  Director: Esteban Crespo
  Intèrprets: María Pedraza, Pol Monen, Natalia Tena, Antonio Valero, Gustavo Salmerón,Greta Fernández, Nacho Fresneda, Sonia Almarcha.
  Gènere: Drama romàntic.
  Durada: 96 min.
  Idioma: Castellà.

  Sinopsi


  Laura i Carlos s’estimen com si cada dia fos l’últim, i potser aquesta intensitat del primer amor és la que els separarà un any després… Òpera prima d’Esteban Crespo, director de set curtmetratges i amb més de 200 premis a l’esquena, entre els quals destaquen el Goya a Millor Curtmetratge i la nominació a l’Oscar el 2014 per “Aquél no era yo”.

Comparteix-ho