Properes estrenes

Comparteix-ho
 • 31 de gener

  Informació


  Estats Units, 2019
  Direcció: John Chester
  Gènere: documental
  Durada: 91 minuts
  Idioma: anglès

  Sinopsi


  L’any 2011, el director de documentals John Chester i la seva dona, la xef professional Molly Chester, van prendre una important decisió: deixar els seus treballs i mudar-se a el camp a nord de Los Angeles a conrear una granja.

 • 7 de febrer

  Informació


  Suècia, 2019
  Direcció: Levan Akin
  Intèrprets: Levan Gelbakhiani, Bachi Valishvili, Ana Javakishvili, Giorgi Tsereteli, Tamar Bukhnikashvili, Marika Gogichaishvili, Kakha Gogidze, Levan Gabrava, Ana Makharadze, Nino Gabisonia, Mate Khidasheli, Aleko Begalishvili, Nia Gvatua, Lucas Hesling, Ketie Danelia, Giorgi Aladashvili
  Gènere: drama
  Durada: 106 minuts
  Idioma: georgià

  Sinopsi


  Merab porta assajant des que era molt jove en la Companyia Nacional de Dansa de Geòrgia amb la seva parella de ball, Mary. Tot d’una, la seva vida dóna un tomb quan apareix el despreocupat i carismàtic Irakli i es converteix en el seu rival més poderós, però també enel seu major objecte de desig. En una atmosfera conservadora, Merab s’enfronta a la necessitat d’alliberar-se i arriscar-ho tot en l’intent.

 • 14 de febrer

  Informació


  Galícia, 2019
  Direcció: Eloy Enciso
  Intèrprets: Celsa Araujo, Misha Bies Golas, Nuria Lestegás, Suso Meilan, Manuel Pumares, Verónica Quintana.
  Gènere: drama
  Durada: 93 minuts
  Idioma: gallec i castellà

  Sinopsi


  Anxo torna al seu poble natal a la zona rural de Galícia. Allà es troba amb el rancor tant de guanyadors com de vençuts, els qui el veuen en perill d’aprofundir en memòries que creien haver oblidat.

Comparteix-ho