BCN Film Fest 2018

Comparteix-ho

Dijous  

03

maig 20.30h

Caras y lugares

Director: Agnès Varda i JR. Intèrprets:  Jean-Luc Godard, JR, Laurent Levesque, Agnès Varda

(Presentació a càrrec d’Imma Merino)

La veterana cineasta Agnès Varda i el jove fotògraf i artista gràfic JR recorren la França rural en una furgoneta reconvertida en un fotomaton molt especial. L’objectiu és molt senzill: conèixer gent amb la qual intercanviar idees i històries, fotografiar aquestes persones i mostrar després les imatges a gran escala en llocs públics, per confrontar les reaccions que provoquen. La pel·lícula recull el resultat final d’aquest procés i què suposa per a Varda i JR, des d’un punt de vista personal, compartir aquesta singular i emotiva experiència.
Dilluns 

07

maig 

20.30h

La sociedad literaria y el pastel de piel de patata

Director: Mike Newell. Intèrprets: Lily James, Jessica Brown Findlay, Matthew Goode,
Michiel Huisman

 

Gener de 1946. Londres està deixant enrere la Segona Guerra Mundial. L’escriptora i periodista d’èxit Juliet Ashton busca l’argument per el seu següent llibre. I el troba en una carta que rep d’un desconegut des de Guernsey, una petita illa en el Canal de la Manxa que fou ocupada pels nazis durant la guerra. Però Juliet troba molt més que un tema per inspirar-se.

Dilluns  

14

maig

20.30h

El escándalo Ted Kennedy

Director: John Curran. Intèrprets: Lily James, Jessica Brown Findlay, Matthew Goode,
Michiel Huisman

 

18 de juliol de 1969. El senador “Ted” Kennedy abandona una festa a l’illa de Chappaquiddick, Massachusetts, acompanyat de Mary Jo Kopechne, una antiga secretaria del seu germà assassinat, Robert Kennedy. “Ted”, que ha begut, es descuida mentre condueix i el seu cotxe es precipita a un llac des d’un vell pont. Només el senador surt del vehicle. Però no avisa de l’accident fins algunes hores després i el cos de la dona és recuperat sense vida. La maquinària per a protegir la carrera política de “Ted” Kennedy es posa en marxa.

Dilluns  

21

maig

20.30h

En tiempos de luz menguante

Director: Matti Geschonneck. Intèrprets:Bruno Ganz, Alexander Fehling, Sylvester Groth, Angela Winkler, Pit Bukowski

Berlín Oriental, tardor de 1989. Wilhelm Powileit compleix 90 anys, però afronta amb estoica indiferència la festa organitzada per aquest motiu en el seu honor. Exiliat durant el nazisme i acèrrim militant de la causa comunista tota la seva vida, l’ancià rep un homenatge tardà al qual acudeixen família, veïns i antics camarades. Malgrat l’aparent alegria de la celebració, tots són conscients que el règim comunista s’ensorra sense remei. I un nét de Wilhelm acaba de fugir a Alemanya Occidental.

Comparteix-ho