Cicle Infantil

Comparteix-ho

packmagic

Dissabte 20/12Diumenge 21/1212:00h

LES MALIFETES DE L’EMIL

L. Person, Suècia, 2013. Doblada al català. 62min.
A Katthult de Lönneberga (Smaland) hi viu l’Emil amb l’Ida, la seva germana petita, els seus pares, el granger i la minyona. A l’Emil li agrada molt jugar però sovint acaba fent malifetes. Per això el tanquen al magatzem de la llenya on, en lloc de posar-se trist, ha aprés a tallar figures de fusta. Aviat algú el deixarà sortir i s’empescarà una nova trapelleria. Basada en les narracions d’Astrid Lindgren.
Dissabte 27/12Diumenge 28/1212:00h

LA PETITA ANNA I EL TIET LLARGARUT

Per Åhlin, Suècia, 2012. Doblada al català. 47min.
La petita Anna és valenta i arrauxada. Descobreix el món amb el Tiet Llargarut, que tot i que és gran i alt, és espantadís. Però fan moltes coses junts, van a nedar, a pescar, esquien, van en avió i es construeixen una casa dalt d’un arbre. I el Tiet Llargarut li fa uns pastissos tan bons, que la petita Anna no podria tenir un amic millor!
Dissabte 27/12Diumenge 28/1212:00h

LABAN, EL PETIT FANTASMA

K. Nilsson, Suècia, 2006. Doblada al català. 45 min.
Laban, un petit fantasma, viu amb la seva família al Castell Morningsun. Ell desitja fer por, tal com el seu pare, però per més que ho intenti mai ho aconsegueix. Labolina, la seva germana, és especialista a fer sons, pot imitar qualsevol soroll. En el Castell hi viu una família reial, i el fill dels reis, el príncep Mischief, junt amb el seu gosset Rufus, són els millors amics d’en Laban. I el més important, el fantasma protagonista té por de la foscor.
Dissabte 03/01Diumenge 04/0112:00h

EL BOSC EN PERILL

J. Gisberg, Suècia, 1991. Doblada al català. 83 min.
En Frac de Cuc, un saltamartí, i la granota Salt Mortal han vist un senyal estrany sobre les capçades dels arbres del bosc. Seguint-ne el rastre es trobaran al País de les Pinyes, un món divertit i pacífic on et reben ballant el rock. Els malvats de Tonto Turbo volen destruir el bosc i el País de les Pinyes i emportar-se el castell. Però no els ho permetran.
Comparteix-ho