El Clàssic del Mes 2015

Comparteix-ho

EL CLÀSSIC DEL MES

 

Dimarts 29
Setembre
16.15h22:30h

Desayuno con diamantes

Estats Units, 1961. Direcció: Blake Edwards. Intèrprets: Audrey Hepburn, George Peppard, Patricia Neal, Buddy Ebsen, Martin Balsam,Mickey Rooney, José Luis de Vilallonga.
Holly Golightly és una bella jove novaiorquesa que, aparentment, porta una vida fàcil i alegre. Té un comportament bastant extravagant, per exemple, esmorzar contemplant l’aparador de la luxosa joieria Tiffanys. Un dia es muda al seu mateix edifici Paul Varjak, un escriptor que, mentre espera un èxit que mai arriba, viu a costa d’una dona madura.
Descarrega full de sala
Dimarts 20Octubre

16.30

20.30

Te querré siempre

Itàlia, 1954. Direcció: Roberto Rossellini. Interpretació: Ingrid Bergman, George Sanders, Maria Mauban, Paul Muller, Anna Proclemer,Leslie Daniels.

Un matrimoni anglès viatja a Itàlia per vendre una vila que ha heretat prop de Nàpols. A l’allunyar-se de l’ambient londinenc i trobar-se en un paisatge i en un món aliens, la parella experimenta sentiments oblidats, com la gelosia i el ressentiment.

Descarrega full de sala
Dimarts  24Novembre

16.30

22.15

Els 400 cops

França, 1959. Direcció: François Truffaut. Intèrprets: Jean-Pierre Léaud, Claire Maurier, Albert Rémy, Guy Decomble, Georges Flamant,Patrick Auffay.

Amb només catorze anys, Antoine Doinel es veu obligat no només a ser testimoni dels problemes conjugals dels seus pares, sinó també a suportar les exigències d’un sever professor. Un dia, espantat perquè no ha complert un càstig imposat pel mestre, decideix fer campana amb el seu amic René. Inesperadament, veu la seva mare en companyia d’un altre home; la culpa i la por l’arrosseguen a una sèrie de mentides que a poc a poc van calant en el seu ànim. Desitjant deixar enrere tots els seus problemes, somia amb conèixer el mar i traça amb René un pla per escapar.

Descarregar full de sala

Dimarts

15

Desembre16.1522.30

Cantando bajo la lluvia

Estats Units, 1952. Direcció: Stanley Donen. Intèrprets: Gene Kelly, Donald O’Connor, Debbie Reynolds, Jean Hagen, Millard Mitchell, Cyd Charisse, Rita Moreno, Douglas Fowley.

Abans de conèixer a l’aspirant a actriu Kathy Selden, l’ídol del cinema mut Don Lockwood pensava que ho tenia tot: fama, fortuna i èxit. Però, quan la coneix, s’adona que ella és el que realment faltava en la seva vida. Amb el naixement del cinema sonor, Don vol filmar musicals amb Kathy, però entre tots dos s’interposa la reina del cinema mut Lina Lamont.

Descarregar full de sala
Comparteix-ho