El Clàssic del mes 2016

Comparteix-ho

EL CLÀSSIC DEL MES

 

Dimarts 

24

Clàssic 

Maig

16.00

20.00

El color de la granada (1968)

Director: Sergei Parajanov. Intèrprets: Sofiko Chiaureli, Melkon Aleksanyan, Vilen Galstyan, Giorgi Gegechkori.

 

Biografia del trobador i poeta armeni del segle XVIII Sayat Nova. En lloc de fer una narració lineal, el director s’encarrega de realitzar una sèrie de quadres vivents que representen episodis importants de la vida del poeta en clau simbòlica: la seva infància, la seva joventut, la seva entrada a un monestir, o el seu enfrontament amb l’àngel de la mort. Aquests capítols estan desenvolupats a partir de fragments de les seves obres, els quals apareixen en intertítols o s’escolten mitjançant una veu en off..
Descarrega full de sala
Dimarts 16Clàssic Febrer

16.30

20.30

La puerta del cielo (1980)

Direcció: Michael Cimino. Interpretació: Kris Kristofferson, Isabelle Huppert, Christopher Walken, Jeff Bridges, Sam Waterston, John Hurt, Mickey Rourke.

A l’estiu de 1870, Averill i Irvine van acabar els seus estudis. Anys després, viuen circumstàncies diferents. Averill s’ha convertit en un “marshall” federal.  Irvine, destruït i arruïnat per la beguda està involucrat en un conflicte.

Descarrega full de sala
Dimarts 15Clàssic Març

16.30

20.30

Carta a una desconocida (1948)

Director: Max Ophüls. Intèrprets: Joan Fontaine, Louis Jourdan, Mady Christians, Marcel Journet.

Viena, 1900. Stefan Brandt, un famós pianista, rep una carta d’una dona amb la qual va mantenir, en el passat, una relació amorosa que ja no recorda. Lisa és per a ell una desconeguda, algú que ha passat per la seva vida sense deixar petjada.

Descarrega full de sala

Dimarts

19

Clàssic

Abril

16.30

20.30

El mundo sigue (1958)

Director: Fernando Fernán Gómez. Intèrprets: Lina Canalejas, Fernando Fernán Gómez, Gemma Cuervo.

Eloísa és una esposa i mare eficient, que viu amb el seu marit, un guàrdia més autoritari a casa que al carrer. El seu fill és un beat que va sortir del seminari poc abans de convertir-se en sacerdot. Les dues filles, obsessionades per la riquesa, s’odien.

Descarrega full de sala
Comparteix-ho