El Clàssic del Mes 2017

Comparteix-ho

CLASSIC 17 I SCOPE

Dijous  23Clàssic Febrer20.30

Con él llegó el escándalo (1960)

Director: Vincente Minnelli. Intèrprets: Robert Mitchum, Eleanor Parker, George Peppard, George Hamilton, Everett Sloane, Luana Patten.
El capità Wade Hunnicutt, l’home més ric i poderós d’un poble de Texas, és un faldiller, cosa que ha provocat la ruïna del seu matrimoni. La seva dona, des de llavors, es dedica en cos i ànima al seu fill. No obstant això, arriba un moment en què Hunnicutt decideix fer-se càrrec de la seva educació portant-lo de caça i iniciant-lo en altres activitats masculines.
Descarrega full de sala
Dijous  23Clàssic  Març

20.00

Arroz Amargo (1949)

Director: Giuseppe De Santis. Intèrprets: Silvana Mangano, Vittorio Gassman, Doris Dowling, Raf Vallone, Checco Rissone,Adriana Sivieri, Lia Corelli.

Perseguida per la policia, la còmplice d’un lladre s’uneix a un grup de jornaleres que es dirigeixen a les plantacions d’arròs. Un cop allà, es reuneix amb ella la seva amant que intenta apoderar-se, amb l’ajuda d’uns amics, de la collita.

Descarrega full de sala
Dijous  20Clàssic  Abril

20.00

Imitación a la vida (1958)

Director: Douglas Sirk. Intèrprets: Lana Turner, John Gavin, Susan Kohner, Sandra Dee, Dan O’Herlihy, Robert Alda,Juanita Moore, Mahalia Jackson, Terry Burnham.

Lora Meredith, una actriu vídua en atur, viu amb la seva filla adolescent a Nova York. Un dia, coneix per casualitat a Annie, una dona de raça negra, i la seva filla, que és mulata. Les dos acaben treballant per a ella. Aquest mateix dia coneix també a Steve, un fotògraf que s’enamora d’ella.

Descarrega full de sala
Comparteix-ho