El Clàssic del mes 2018

Comparteix-ho

classic18 slider

Dijous 

22

Clàssic 

març 

20.00

El profesor chiflado (1963)

Director: Jerry Lewis. Intèrprets:  Jerry Lewis, Stella Stevens, Del Moore, Kathleen Freeman, Med Flory,Norman Alden, Howard Morris

 

Julious Kelp (Jerry Lewis), un professor universitari de química maldestre i bastant desafortunat en la seva vida social, dóna amb la fórmula d’una poció que quan la beu el converteix en un home interessant, elegant i atractiu. Adaptació de “Dr Jekyll i Mr. Hyde”.
Descarrega full de sala
Dijous 

19

Clàssic 

abril 

20.00

Río Grande (1950)

Director: John Ford. Intèrprets: John Wayne, Maureen O’Hara, Ben Johnson, Claude Jarman Jr., Harry Carey Jr.,Chill Wills

El Coronel York (John Wayne) combat als apatxes des del seu fort proper a la frontera amb Mèxic. El seu fill, que ha fracassat a West Pont, s’allista al seu regiment. Disposada a treure-ho d’allà, també arriba al fort l’esposa de York. És el retrobament del matrimoni després de molts anys de separació. Dirigida per John Ford.

Descarrega el full de sala
Dijous

24

Clàssic 

maig

20.00

Fiebre del sábado noche (1977)

Director: John Badham. Intèrprets: John Travolta, Karen Lynn Gorney, Barry Miller, Joseph Cali, Paul Pape,Donna Pescow

A Nova York, després de treballar tota la setmana en una botiga de pintures de Brooklyn, Tony Manero (John Travolta) es prepara per la nit de dissabte a la disco: s’empapa amb colònia Brut, es posa una camisa de flors ajustada, pantalons de tela de gavardina i sabates de plataforma.

Descarrega el full de sala

Dijous

21

Clàssic

Juny

20.00

Sabrina (1954)

Director: Billy Wilder. Intèrprets: Humphrey Bogart, Audrey Hepburn, William Holden, Walter Hampden,John Williams.

La jove Sabrina (Audrey Hepburn), filla del xofer britànic dels poderosos Larrabee, està enamorada del fill menor de la família, que coqueteja amb ella per pur entreteniment. El pare l’envia a Paris, d’on torna convertida en una dona elegant i seductora que trastorna als dos germans Larrabee, tant al frívol David com a l’hermètic i adust Linus.

Descarrega el full de sala
Comparteix-ho