Exhibition on screen

Comparteix-ho

Samples5

EXHIBITION ON SCREEN apropa les exposicions d’art més destacades de galeries de tot el món al nostre cinema en una increïble alta definició. Un recorregut per les obres de diferents artistes com Goya i Renoir, o de tot un moviment, com en el cas de l’exposició dedicada als jardins dels impressionistes. Una oportunitat única per a veure i entendre algunes de les obres més importants del món sense moure’ns de Girona.

FEB

2016

Dijous 2520:00h

GOYA

Des de la National Gallery de Londres

 

A través d’un extens material audiovisual, reveladores cartes de Goya i una exposició única que reuneix les grans obres de col·leccions de tots els racons del món, aquesta pel·lícula construeix un fascinant retrat de l’artista i de l’original món que Goya pintava.

MAR

2016

Dijous 31
20:30h

RENOIR

Des de de la Fundació Barnes de Filadèlfia
Pierre – Auguste Renoir és conegut i admirat per les seves pintures impressionistes de París. Aquests quadres figuren entre els favorits de tot el món. No obstant això, cansat d’aquest estil, Renoir va canviar de rumb. Aquesta sorprenent pel·lícula – basada en la memorable col·lecció de 181 obres de Renoir de la Fundació Barnes de Filadèlfia – examina la direcció que va prendre i els perquès de les extremes reaccions que aquest va canviar segueix provocant avui dia.

MAIG

2016

Dijous26
20:00h

DE MONET A MATISSE

Des de la Royal Academy of Arts de Londres

 

La pel·lícula realitza un màgic i ampli recorregut per descobrir com el contemporani artista Monet construïa i conreava els jardins moderns per explorar motius expressius, colors abstractes, dissenys decoratius i utòpiques idees. Guiada per apassionats conservadors d’art, artistes i amants dels jardins, està emblemàtica col·lecció d’impressionistes, postimpressionistes i avantguardistes de principis del segle XX revelarà la persistent fascinació social pels jardins avui dia.
Comparteix-ho