Americana Film Fest 2019

Comparteix-ho

Dimecres 

20

març

2019 

20.00

The Miseducation of Cameron Post

Direcció: Desiree Akhavan. Guió: Desiree Akhavan, Cecilia Frugiuele a partir del llibre de Emily M. Danforth. Intèrprets: Chloë Grace Moretz, Steven Hauck

 

Quinn Shephard Any 1993. La Cameron, una adolescent lesbiana, és internada per la seva família en un un centre especialitzat en reorientar la sexualitat dels joves homosexuals. Millor Pel·lícula a Sundance, aquesta delicada i intel·ligent barreja de comèdia i drama és un cant imprescindible a la llibertat individual i ens regala, a més, un dels moments musicals més meravellosos de l’any.
Divendres

22

març

2019 

20.00

Leave no Trace

Direcció: Debra Granik. Guió: Debra Granik, Anne Rosellini a partir del llibre My Abandonment de Peter Rock. Intèrprets: Thomasin McKenzie, Ben Foster, Jeffery Rifflard

Un pare i la seva filla de tretze anys viuen una existència salvatge i feliç en un vast i boscós parc urbà de Portland, però un petit error els descobrirà davant una societat que no pot permetre el seu estil de vida. Obligats a fugir, la seva relació es posarà a prova. Amb més de 66 nominacions i 14 premis a tot el món, és sense dubte un dels plats forts de la nostra edició d’enguany.

Dissabte

23

març

2019

20.00

We Used to Know Each Other        

Direcció: Robert G. Putka. Guió: Robert G. Putka, Hugo de Sousa. Intèrprets: Clare McNulty, Essa O’Shea, Hugo de Sousa

Hugo, un jove portuguès, visita la seva parella als Estats Units després d’un cert temps separats amb l’esperança de portar la relació al següent nivell. La rebuda sembla bona, però ràpidament comencen a sorgir dubtes, secrets i frecs que els faran replantejar-se el seu futur junts. Premiere Mundial del nou treball de Robert G. Putka que ha estat present a SXSW, Slamdance i el PÖFF amb els seus anteriors treballs.

Diumenge

24

març

2019

20.00

Minding the gap

Direcció: Bing Liu. Intèrprets: Kiere Johnson, Bing Liu, Zack Mulligan

Acumula més de 40 premis i ara els Oscars també l’han reconegut. A Minding the Gap, Bing Liu es basa en més d’una dècada de material documental per dibuixar una imatge punyent del jovent nord-americà a partir de la seva pròpia vida. Una història que ressona molt més enllà del que veiem a la pantalla.

Comparteix-ho