Mostra de Cinema FIRE!! 2015

Comparteix-ho

foto web

Un any mes, arriba la mostra FIRE!! al Cinema Truffaut amb un repertori de tres pel·lícules de temàtica gai i lesbiana:  Lilting, Born this Way i Appropriate Behaviour. Les pel·lícules del FIRE!! són una mostra del millor cinema actual de tot el món al voltant de la diversitat afectiva i inclou una visió educativa per ajudar a canviar les mentalitats cap a la normalització de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals.

Juliol 2015
Dijous 2
22:30h

LILTING

Hong Khaou, Regne Unit, 2014. Versió original subtitulada. 91 min.
“Lilting” segueix els dies d’una mare xinesa que viu en un geriàtric a Londres i que acaba de perdre el seu fill en un accident. Al mateix temps, la parella del jove intenta apropar-se a la mare per no abandonar-la durant el seu dol. Però hi ha diverses barreres en la seva relació, sobretot culturals. No parlen el mateix idioma, i a més la mare no sabia que el seu fill era homosexual.
Juliol 2015Dilluns 6
22:30h

BORN THIS WAY

Shaun Kadlec, Deb Tullmann, Estats Units, 2013. Versió original subtitulada. 82 min.

Com a molts altres països del món, els gais i les lesbianes de Camerun també busquen refugi a la gran ciutat. Els dos protagonistes gais d’aquest documental també estan bojos per Lady Gaga, convertida en una icona gai mundial des de la seva cançó Born this way. En el seu país les relacions homosexuals estan subjectes a penes de fins a cinc anys de presó i és gairebé impossible sortir de l’armari entre la pròpia família.

Juliol 2015
Dijous 9
22:30h

APPROPRIATE BEHAVIOR

Desiree AkhavanSi, Regne Unit, 2014. Versió original subtitulada. 86 min.
Shirin, una dona bisexual de família persa que viu a Brooklyn, lluita per reconstruir la seva vida després d’acabar amb la seva nòvia, una fèrria defensora dels drets sexuals que no veu del tot bé que Shirin hagi amagat la relació a la seva família.
Comparteix-ho