Le Meraviglie

Comparteix-ho
lemeraviglie cartell
 • Informació


  The Wonders
  Itàlia, 2014
  Director: Alice Rohrwacher
  Intèrprets: Maria Alexandra Lungu, Sam Louwyck, Alba Rohrwacher, Sabine Timoteo, Agnese Graziani, Monica Bellucci
  Gènere: Drama
  Durada: 110 min.
  Idioma: Italià.

  Sinopsi


  S’acaba l’estiu en un poble a Umbría. Gelsomina viu amb els seus pares i les seves tres germanes petites en una granja atrotinada on produeixen mel. Les noies creixen al marge de la societat, doncs el seu pare, que creu que s’acosta la fi del món, prefereix que estiguin en contacte amb la natura. No obstant això, les estrictes regles que mantenen unida la família es relaxen amb l’arribada de Martin, un jove delinqüent enviat per seguir un programa de reinserció, i un joc de televisió, Viillage Wonders“, que es difon per la comarca.


 • Properament

 • Secció en col·laboració amb el blog Club 7 cinema


  (..) un film sensible, realista i alhora oníric. Una mena de barreja de Taviani i de Fellini amb una personalitat pròpia i moments meravellosos. Imma Merino, Gelsomina meravellada, diari El Punt Avui, 27.02.2015.

  Tot l’instint, tota la sensibilitat i tot el talent de la directora s’escampen al llarg del film amb un criteri tàctic inesperat, gairebé sense estructurar, com si fos un gran llenç impressionista. Joan Pons, El país de las maravillas, diari Ara, 27.02.2015.

  (..) infla el pit per respirar el mateix aire de neorealisme màgic que el Fellini de ‘La strada’. Gerard Casau, El país de las maravillas, Time Out Barcelona, 27.02.2015.

Comparteix-ho