Le Petit Truffaut 2022

Comparteix-ho

 

Diumenge 16 12.00h

Ratolins i guineus

Edat recomanada: a partir de 5 anys
Projeccions: Diumenges 16 i 23 de gener

Després d’un malaurat accident, una tenaç ratolineta i una guineu molt vergonyosa es troben de cop i volta al cel dels animals. En aquest entorn tan desconegut, hauran de deixar enrere el seu instint natural i col·laborar per aconseguir arribar al final del seu viatge per aquest nou món. La ratolineta i el cadell de guineu comparteixen un munt d’aventures i sorpreses inesperades i s’acabaran fent molt amics.

Diumenge 30 12.00h

La mama és pura pluja

Edat recomanada: a partir de 6 anys
Projeccions: diumenge 30 de gener; 6 i 13 de febrer

La Jana és una nena de 8 anys forta i espavilada que té moltes ganes que arribi el Nadal, però aquest any l’haurà de passar amb la seva àvia, ja que la seva mare necessita un descans. Per la seva banda, la petita Violeta no s’hauria imaginat mai vivint al Palau de Versalles, i menys amb el seu oncle Regis! Totes dues protagonistes es trobaran amb situacions que no entraven als seus plans, però aprendran a viure-les amb optimisme i alegria.

Dues boniques històries plenes de màgia i tendresa que aborden la gestió de les emocions dels més petits de la casa.

Diumenge 20 12.00h

La meva mare és una goril·la

Edat recomanada: a partir de 5 anys
Projeccions: diumenges 20 i 27 de febrer; 6 de març

La Jonna és una nena que ha viscut a l’orfenat tota la vida i no hi ha res que desitgi més que tenir una mare. Un dia, una goril·la la visita per a adoptar-la. Al principi es queda una mica descol·locada, però ràpidament s’acostumarà i estimarà la seva nova mare. Passat un temps, les autoritats locals intentaran separar-les i, per això, la Jonna i la goril·la hauran de lluitar per a demostrar que formen una família i poden romandre juntes. Ho aconseguiran?

Diumenge 13 12.00h

El Supercuc

Edat recomanada: a partir de 3 anys
Projecció: diumenges 13, 20 i 27 de març

Animals del bosc, no tingueu por, el Supercuc està aquí! Llarg, fort i amb habilitats sorprenents, serà capaç d’ajudar aranyes i gripaus, a sortir de les pitjors de les situacions.

Però, qui vindrà al rescat del Supercuc quan sigui capturat pel malvat llangardaix?

 

Una història encantadora dels creadors d’El Grúfal, Zog i La rata pirata, acompanyada de diversos curtmetratges sobre l’amistat i el companyerisme.

 

Comparteix-ho