Le Petit Truffaut

Comparteix-ho

 •  

  29 de novembre

  Recomanada a partir de 7 anys

  Informació


  Holanda, 2019
  Direcció: Frederike Migom
  Intèrprets: Joke Devynck, Caroline Stas, Mo Bakker, Noa Jacobs, Baloji, Bebel Tshiani Baloji
  Gènere: drama
  Durada: 90 minuts
  Idioma: doblada en català

  Sinopsi


  La Binti té dotze anys. Va néixer al Congo, però viu a Bèlgica amb el seu pare Jovial des de molt petita. Tot i que no tenen papers, la Binti vol viure una vida normal i somia amb convertir-se en una famosa youtuber com la seva ídol Tatiana. L’Elias, d’onze anys, viu sol amb la seva mare Christine des del divorci del seu pare, que es va establir al Brasil per fer una nova vida. Quan la policia entra a casa de la Binti i ha de fugir, la nena es refugia a la cabanya de l’arbre de l’Elias i poc després idea la solució perfecta per a tots els seus problemes: si pot assegurar que el seu pare i la mare d’Elias es casin, podran quedar-se a Bèlgica. Binti s’uneix al Club de Suport dels Okapi d’Elias i, mentre prepara un gran esdeveniment de recaptació de fons, organitza en secret un pla perquè la Christine s’enamori d’en Jovial.

 • 6, 13 i 20 de desembre

  Recomanada a partir de 3 anys

  PIPI I EL SENYOR SENSE SON


  Informació


  Letònia, 2017
  Direcció: Edmunds Jansons
  Gènere: drama
  Durada: 25 minuts
  Idioma: doblada en català

  Sinopsi


  Aquest any tot va malament. La Pippi acaba de tenir un germà que ho ha posat tot cap per avall. Amb l’ajuda del seu amic imaginari, el Senyor Sense Son, crearan un pla per salvar les vacances de Nadal.

   

   

  EL VIATGE DE BU


  Informació


  França, 2019
  Direcció: Julien Bisaro i Sonja Rohleder
  Gènere: drama
  Durada: 26minuts
  Idioma: doblada en català

  Sinopsi


  Una gran tempesta ha arrossegat a l’òliba Bu i al seu germanet que encara es troba a l’ou. Però i la seva mare? On són els seus pares? La petita òliba s’haurà d’enfrontar a dues missions molt importants: trobar els seus pares i tenir cura del seu germanet que és tot un imant per als perills de bosc. Totes i les dificultats, Bu es mostrarà valenta i decidida. S’enfrontarà a temibles cocodrils, coneixerà als humans i es donarà compte de la seva pròpia fortalesa en una odissea que la farà créixer a passos de gegant. Tendresa, humor i emoció en aquest viatge presentat al Festival d’Annecy i que es va endur el premi a millor producció televisiva. Una joia del cinema d’animació que enamorarà tant a petits com a grans.

Comparteix-ho