Le Petit Truffaut

Comparteix-ho

 • 4 i 11 d’octubre

  Recomanada a partir de 7 anys

  Informació


  França, 2019
  Direcció: Anca Damian
  Gènere: drama
  Durada: 92minuts
  Idioma: doblada en català

  Sinopsi


  Aquesta és la història d’una gosseta que recorda els diferents amos que ha tingut al llarg de la seva vida i als quals ha estimat incondicionalment, omplint d’innocència i de llum totes les llars on ha viscut.

  Les vides de Marona crea un entorn visual únic, ple de referències a les avantguardes artístiques, que permet desenvolupar la creativitat i generar el seu propi imaginari visual. Un plaer pels sentits ple de formes i colors particulars que ens fa viatjar per diferents emocions i experimentar l’amor i la tendresa d’una gosseta que busca el seu lloc al món.

 • 18 i 25 d’octubre, 1 de novembre

  Recomanada a partir de 7 anys

  Informació


  Holanda, 2019
  Direcció: Frederike Migom
  Intèrprets: Joke Devynck, Caroline Stas, Mo Bakker, Noa Jacobs, Baloji, Bebel Tshiani Baloji
  Gènere: drama
  Durada: 90 minuts
  Idioma: doblada en català

  Sinopsi


  La Binti té dotze anys. Va néixer al Congo, però viu a Bèlgica amb el seu pare Jovial des de molt petita. Tot i que no tenen papers, la Binti vol viure una vida normal i somia amb convertir-se en una famosa youtuber com la seva ídol Tatiana. L’Elias, d’onze anys, viu sol amb la seva mare Christine des del divorci del seu pare, que es va establir al Brasil per fer una nova vida. Quan la policia entra a casa de la Binti i ha de fugir, la nena es refugia a la cabanya de l’arbre de l’Elias i poc després idea la solució perfecta per a tots els seus problemes: si pot assegurar que el seu pare i la mare d’Elias es casin, podran quedar-se a Bèlgica. Binti s’uneix al Club de Suport dels Okapi d’Elias i, mentre prepara un gran esdeveniment de recaptació de fons, organitza en secret un pla perquè la Christine s’enamori d’en Jovial.

Comparteix-ho