Le Petit Truffaut

Comparteix-ho
 • petit abril slider

  Diumenge0312.00h

  Al sostre del món

  Edat recomanada: a partir de 6 anys. Durada: 80 minuts.
  Projeccions: Diumenges 03 i 10.

  Finals del segle XIX. La Sasha és una joveneta de l’aristocràcia de Sant Petersburg molt unida al seu avi, un explorador que ha dissenyat el Davai, un nou vaixell trencaglaç i vol arribar al Pol Nord. Quan l’expedició de l’avi Olukin desapareix, la família cau en desgràcia davant del Tsar i la nostra protagonista pren una decisió. Ella també viatjarà nord enllà per tal de salvar l’honor de la família i saber què li ha passat al seu avi estimat i al magnífic Davai.

  Diumenge1712.00h

  Song of the sea (en versió original)

  Edat recomanada: a partir de 6 anys. Durada: 89 minuts.
  Projecció: diumenge 17.

  Based on the Irish legend of the Selkies, Song of the Sea tells the story of the last seal-child, Saoirse, and her brother Ben, who go on an epic journey to save the world of magic and discover the secrets of their past. Pursued by the owl witch Macha and a host of ancient and mythical creatures, Saoirse and Ben race against time to awaken Saoirse’s powers and keep the spirit world from disappearing forever. As enthralling for adults as it is for children young and old, Song of the Sea is a wonder of magical storytelling and visual splendor that is destined to become a classic.

  Diumenge2412.00h

  La canción del mar

  Edat recomanada: a partir de 6 anys. Durada: 89 minuts.
  Projeccions: Diumenge 24.

  Després de la desaparició de la seva mare, el petit Ben i la petita Saoirse són enviats a viure amb la seva àvia a la ciutat. Quan decideixen tornar a casa al costat del mar, el seu viatge esdevé una carrera contra el temps a mesura que s’internen en un món que Ben només coneix a través de les llegendes que li narrava la seva mare. Però aquest no és un conte per dormir; aquestes criatures porten al nostre món massa temps. Ben aviat s’adona que Saoirse serà la clau per a la seva supervivència

 • petit truffaut cartell-QUÈ ÉS?

  Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

  Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

  -QUAN ÉS?

  En sessions matinals a partir de les 12.00h en cap de setmana, segons les dates prèviament concretades a la programació de la temporada.

  -COM PUC SEGUIR-VOS?

  A més de la pàgina web, on trobareu tota la informació sobre les pel·lícules i sessions programades, obrirem dos canals per tal de mantenir-vos el més informats possible sobre les novetats de Le Petit Truffaut. Per una banda, ens podreu seguir a través de la pàgina de facebook que hem estrenat recentment; per l’altra banda, us podeu subscriure a la nostra llista de correus amb la que us anirem recordant i informant de tot.

 • Col·laboradors petit truffaut

Comparteix-ho