Le Petit Truffaut

Comparteix-ho
 •  

  Diumenge1312.00h

  Ernest & Celestine: contes d’hivern

  Edat recomanada: a partir de 3 anys
  Projeccions: Diumenges 13, 20 i 27 de gener

  L’Ernest és un os gran amb esperit d’artista i un cor generós. Amb ell viu la Celestine, una rateta òrfena que fa temps va acollir a casa seva. Junts viuran tota mena d’aventures mentre es preparen per a l’arribada de l’hivern.

  Una nova adaptació dels populars contes infantils de Gabrielle Vincent, plena d’encant i valors positius, que manté la bellesa de les il·lustracions originals.

  Diumenge312.00h

  El vent entre les canyes

  Edat recomanada: a partir de 5 anys
  Projecció: diumenges 3 i 10 de febrer

  La Xibeca del cinema ofereix als nenes i nenes cinc aventures al voltant de la llibertat, amb músiques originals, heroïnes sorprenents i una qualitat gràfica extraodinària.

  La divertida nena que vol jugar a cavallers a Randes i dragó, la bonica amistat entre una princesa i una dragona a La caça del dragó, les boniques estrelles a La nena i la nit, les ganes de ser lliure de l’animaló fantàstic a La unicorn i la lluita per l’alliberació de la tirania a El vent entre les canyes, conformen un programa de curtmetratges que és un meravellós cant a la llibertat.

  Diumenge1712.00h

  La rata pirata

  Edat recomanada: a partir de 5 anys
  Projeccions: Diumenge 17 i 24 de febrer

  Aneu amb compte amb la rata pirata, el bandit més llaminer de tots! Damunt del seu cavall, roba el menjar dels viatgers que troba pel camí, fins al dia en què es creua amb algú més astut que ell… Un conte de capa i espasa, de lladres i galetes. Una fabulosa i divertida història dels autors d’El Grúfal, acompanyada de tres curtmetratges sobre l’aventura de créixer.

  Diumenge312.00h

  Gats. Un viatge de tornada a casa

  Edat recomanada: a partir de 5 anys.
  Projeccions: Diumenge 3, 10 i 17 de març

  Rudolf és un gatet negre que viu feliç a Gifu com a mascota d’una nena i que veu truncada la seva plàcida existència quan accidentalment surt de casa i acaba en un camió que el porta fins el bulliciós Tòquio. Allà, és salvat de morir aixafat sota un camión per un gat aparentment anomenat Tinc-molts-noms-jo, que governa a la resta de gats del veïnat amb autoritat i l’adopta sota la seva tutela. Al costat del seu salvador, el Rudolf comença a aprendre a valer-se per si mateix i els beneficis d’aprendre l’escriptura humana per aconseguir menjar i poder llegir els cartells de l’autopista que el portin de tornada a la seva llar. Però abans haurà de batallar amb molts altres perills, com el del bulldog anomenat Dimoni que atemoreix a tots els gats del barri.

  Diumenge2412.00h

  Un dia de festa

  Edat recomanada: totes les edats
  Projeccions: Diumenge 24 de març

  És un esdeveniment on la música i l’animació esperen els infants i les famílies a la porta del cinema i els conviden a gaudir de la festa. Un cop dins la sala, els infants gaudeixen d’una selecció de pel·lícules presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. En acabar les projeccions, la banda de música acomiada el públic i l’acompanya fins a la sortida.

  Una experiència on el cinema surt de la pantalla transformant l’espai en un univers de fantasia. Quan els infants posen un peu al vestíbul la festa esclata i no para fins que l’han abandonat.

 • petit truffaut cartell-QUÈ ÉS?

  Le Petit Truffaut és un espai de cinema infantil, dedicat als més petits de la casa, pensat per oferir alternatives tant a ells com a uns pares interessats en trobar cinema de qualitat. Al mateix temps que les grans productores consoliden una hegemonia quasi exclusiva en les pel·lícules d’animació, apareixen alternatives que busquen fer-se un espai i proposar altres visions, altres històries, i altres maneres d’explicar-les.

  Així, Le Petit Truffaut, pretén vetllar per a garantir que el cinema infantil per als més exigents, tingui el seu espai a la ciutat de Girona. Un espai on els nens i nenes vegin i sentin el cinema d’una manera diferent, ampliant les reduïdes -i sovint reiteratives- opcions que es troben als cinemes convencionals. Un espai en la línia del que ofereix el Cinema Truffaut amb la seva programació regular, centrant-se en ampliar mirades, preocupant-se i tenint cura del públic infantil, el públic del futur.

  -QUAN ÉS?

  En sessions matinals a partir de les 12.00h en cap de setmana, segons les dates prèviament concretades a la programació de la temporada.

  -COM PUC SEGUIR-VOS?

  A més de la pàgina web, on trobareu tota la informació sobre les pel·lícules i sessions programades, obrirem dos canals per tal de mantenir-vos el més informats possible sobre les novetats de Le Petit Truffaut. Per una banda, ens podreu seguir a través de la pàgina de facebook que hem estrenat recentment; per l’altra banda, us podeu subscriure a la nostra llista de correus amb la que us anirem recordant i informant de tot.

 • Col·laboradors petit truffaut

Comparteix-ho