Music & Films

Comparteix-ho

MUSIC & FILMS POSTER

 

La música i el cinema han anat sempre junts. L’una marca el ritme, i l’altre ofereix les imatges. En aquest cas, el cicle que us proposem durant el novembre està dedicat plenament a la música, amb tres documentals que recullen diferents moments de la carrera del grup Arcade Fire, i ens mostren dos concerts en directe d’Eric Clapton i del grup The Who. Els tres primers dimarts d’aquest mes de novembre, sempre a les 19.45h, podreu gaudir de cadascuna de les tres propostes en un cicle que compte amb la col·laboració de l’escola musical EUMES, la sala La Mirona, el Museu del Cinema i l’Ajuntament de Girona.

Dimarts 3Novembre19.45h

ARCADE FIRE

THE REFLEKTOR TAPES

Kahlil Joseph, 2015. Durada: 75 min.
La pel·lícula recontextualitza l’experiència de l’àlbum, transportant l’espectador a través d’un calidoscòpic, sònic i il·lustrat paisatge. La cinta suposa un viatge a l’univers creatiu de la banda des que estableixen els fonaments del seu àlbum a Jamaica, graven a Mont-real i toquen de manera improvisada en un hotel haitià la primera nit de Carnestoltes, abans de deixar sense alè als estadis de Los àngels i Londres.
Dimarts 10Novembre19.45h

ERIC CLAPTON. LIVE AT ROYAL ALBERT HALL

Durada: 116min.

Capta una nit memorable per a un dels grans guitarristes de rock del món, que celebra els seus 50 anys al cim de la indústria musical i més de 200 actuacions en el lloc emblemàtic de Londres, que ocupa un lloc especial en el seu cor. L’experiència de les cançons clàssiques i de tota la prolífica carrera en solitari d’Eric Clapton.

Dimarts 17Novembre19.45h

THE WHO. EN DIRECTE DES DE HYDE PARK

Durada: 100 min.

Filmada al juny d’aquest any, aquesta cinta és una oportunitat per als fans, tant joves com veterans, d’experimentar el sensacional tancament de la gira ‘The Who Hits 50!’ Que el cantant de la banda, Roger Daltrey, ha descrit com “el començament d’un llarg adéu”. Inclou cançons mítiques com ‘My Generation’, ‘Pinball Wizard’, ‘Who are you’, entre moltes altres.
Comparteix-ho