National Theatre 2017/18

Comparteix-ho

DIJOUS

9

NOV20.00h

ANGELS IN AMERICA – PART 1

Durada: 245 minuts

Estats Units, a mitjans dels 80. En plena crisi de la SIDA i amb una conservadora administració Reagan, els novaiorquesos lluiten amb la vida i la mort, l’amor i el sexe, el cel i l’infern. Andrew Garfield interpreta el Prior Walter, al costat d’un elenc que inclou a Denise Gough, Nathan Lane, James McArdle i Russell Tovey. Aquest nou muntatge de l’obra en dos actes de Tony Kushner i guanyador de nombrosos premis està dirigit per la guanyadora dels premis Olivier i Tony, Marianne Elliott. La primera part: Millennium Approaches es va representar per primera vegada al National Theatre el 1992, seguida de la segona part: Perestroika l’any següent. Les dues parts són les dues meitats de la mateixa història, així que el públic ha de veure les dues per experimentar l’espectacle al complet i veure la història sencera.

DIMEC

15

 NOV
20.00h

ANGELS IN AMERICA – PART 2

Durada: 280 minuts

Estats Units, a mitjans dels 80. En plena crisi de la SIDA i amb una conservadora administració Reagan, els novaiorquesos lluiten amb la vida i la mort, l’amor i el sexe, el cel i l’infern. Andrew Garfield interpreta el Prior Walter, al costat d’un elenc que inclou a Denise Gough, Nathan Lane, James McArdle i Russell Tovey. Aquest nou muntatge de l’obra en dos actes de Tony Kushner i guanyador de nombrosos premis està dirigit per la guanyadora dels premis Olivier i Tony, Marianne Elliott. La primera part: Millennium Approaches es va representar per primera vegada al National Theatre el 1992, seguida de la segona part: Perestroika l’any següent. Les dues parts són les dues meitats de la mateixa història, així que el públic ha de veure les dues per experimentar l’espectacle al complet i veure la història sencera.

DIJOUS

28

DES 20.00h

PETER PAN

Durada: 180 minuts

Tots els nens creixen, menys un… Quan Peter Pan, líder dels Nens Perduts, perd la seva ombra, l’obstinada Wendy l’ajuda a recuperar-la. A canvi, la conviden a Mai Més, on esperen la fada Campaneta, Tigrilla i el venjatiu Capità Garfi. El resultat és un enrenou de màgia, música i fantasia. Sally Cookson dirigeix aquesta meravellosament imaginativa producció que fa les delícies tant de nens com d’adults, en coproducció amb el teatre Bristol Old Vic.

 Compra la teva entrada anticipada

DIJOUS

11

GEN
20.00h

OBSESSION

Durada: 130 minuts

La producció de Barbican/Toneelgroep Amsterdam converteix Jude Law en Gino, de bellesa magnètica i en hores baixes, en una nova adaptació per als escenaris de la pel·lícula del mateix nom, dirigida el 1943 per Luchino Visconti. L’errant Gino es troba amb Giuseppe i Giovanna, la seva joveníssima i atrapada dona, al seu restaurant i benzinera de carretera. Ell i Giovanna se senten tan irresistible atrets l’un per l’altre que comencen una aventura, mentre planegen assassinar el marit d’ella. Però el crim no els uneix en aquesta esgarrifosa història en què la passió només pot portar a la destrucció.

 Compra la teva entrada anticipada

DIJOUS

22

FEB
20.00h

FOLLIES

Durada: 210 minuts

El llegendari musical de Stephen Sondheim es representa per primera vegada al National Theatre. Nova York, 1971. Hi ha una festa a l’escenari del Teatre Weismann. Demà es demolirà l’icònic edifici. Trenta anys després de la seva representació final, les noies de Follies es reuneixen per prendre alguna cosa, cantar una mica i mentir sobre si mateixes. Tracie Bennett, Janie Dee i Imelda Staunton representen a les magnífiques Follies en aquesta enlluernadora nova producció. Amb un repartiment de 37 persones i una orquestra amb 21 membres, està dirigida per Dominic Cooke.

Compra la teva entrada anticipada

DIJOUS

8

MARÇ
20.00

YERMA

Durada: 130 minuts

Yerma, per la qual Billie Piper ha estat guardonada amb un premi Olivier, es projectarà en directe a la gran pantalla. Una jove es veu obligada a l’impensable pel seu desesperat desig de tenir un fill en la radical producció de Simon Stone de l’extremadament intensa obra mestra de Lorca. Al Londres contemporani, el retrat de Piper d’una dona en la trentena que lluita per concebre construeix, amb una força elemental, un impactant i colpidor clímax.

Compra la teva entrada anticipada

DIJOUS

29

MARÇ
20.00

SALOMÉ

Durada: 130 minuts

La història s’ha explicat abans, però mai així. Una nació deserta ocupada. Una radical salvatge en vaga de fam. Una noia que amb la seva misteriosa dansa canviarà el rumb del món. Aquesta emocionant adaptació li dóna la volta per complet a la infame història bíblica, posant al centre d’una revolució a la noia que coneixem com Salomé. L’aclamada directora teatral a nivell internacional Yaël Farber recorre a diversos relats per crear la seva urgent i hipnòtica producció.

Compra la teva entrada anticipada

DIJOUS

26

ABRIL
20.00

HAMLET (ENCORE)

Durada: 210 minuts

Benedict Cumberbatch, nominat a un premi de l’Acadèmia, dóna vida al personatge que titula la gran tragèdia de Shakespeare. Mentre un país s’arma per a la guerra, una família s’esquinça. Forçat a venjar la mort del seu pare, però paralitzat per la tasca que se li presenta, Hamlet està furiós contra la impossibilitat del seu dilema, que amenaça el seu propi seny i la seguretat de l’estat. Dirigit per Lyndsey Turner i produït per Sonia Friedman Productions.

Compra la teva entrada anticipada

DIJOUS

17

MAIG
20.00

WHO’S AFRAID OF VIRGINIA WOOLF?

Durada: 210 minuts

De matinada, al campus d’una facultat nord-americana, Martha, per a disgust del seu marit George, ha convidat el nou professor i la seva dona a casa seva per prendre alguna cosa després d’una festa. Amb els inconvenients de l’alcohol i l’arribada de l’alba, la jove parella es veu arrossegada als jocs tòxics de George i Martha fins que la nit arriba al seu clímax en un moment de devastadores revelacions.

Compra la teva entrada anticipada
Comparteix-ho