Properes estrenes

Comparteix-ho
 • 25 de setembre

  Informació


  Catalunya, 2020
  Direcció: Carlos Marques-Marcet
  Intèrprets: Pablo Molinero,Jordi Ballester, Belén Riquelme, Carles Martínez, Gloria March, Yani Collado, Diego Braguinsky, Mar Linares, Betlem Agulló
  Gènere: drama
  Durada: 95 minuts
  Idioma: català i castellà

  Sinopsi


  L’11 d’abril de 1993, Guillem Agulló, un noi de 18 anys, antifeixista i antiracista, és assassinat d’una punyalada al cor per un grup d’extrema dreta. Un judici paral·lel intenta criminalitzar la víctima. Advocats i mitjans de comunicació ho redueixen tot a una simple baralla per una noia i presenten a Guillem Agulló com un jove violent. Destrossats, Guillem i Carme, els seus pares, lluitaran per que no es tergiversi l’assassinat mentre intenten recompondre la seva família.

 • 2 d’octubre

  Informació


  Espanya, 2020
  Direcció: Pablo Agüero
  Intèrprets: Amaia Aberasturi, Àlex Brendemühl, Daniel Fanego, Daniel Chamorro
  Gènere: drama
  Durada: 90 minuts
  Idioma: castellà

  Sinopsi


  País Basc, 1609. Els homes de la regió s’han anat a la mar. L’Ana participa en una festa al bosc amb altres noies del poble. El jutge Rostegui, encomanat pel Rei per purificar la regió, les arresta i acusa de bruixeria. Decideix fer el necessari perquè confessin el que saben sobre el akelarre, cerimònia màgica durant la qual suposadament el Diable inicia a les seves servidores i s’aparella amb elles.

 • 9 d’octubre

  Informació


  Polònia, 2019
  Direcció: Jan Komasa
  Intèrprets: Bartosz Bielenia, Eliza Rycembel, Aleksandra Konieczna, Tomasz Zietek, Leszek Lichota, Lukasz Simlat, Barbara Kurzaj, Zdzislaw Wardejn
  Gènere: drama
  Durada: 116 minuts
  Idioma: polonès

  Sinopsi


  Narra la història de Daniel, de 20 anys d’edat, qui experimenta una transformació espiritual mentre viu en un Centre de Detenció Juvenil. Vol ser sacerdot, però això és impossible a causa dels seus antecedents penals. Quan és enviat a treballar a un taller de fusteria en una petita localitat, a l’arribar es fa passar per sacerdot i es fa càrrec accidentalment de la parròquia local. L’arribada del jove i carismàtic predicador és una oportunitat perquè la comunitat local comenci el procés de sanació després d’una tragèdia ocorreguda en aquesta petita població.

Comparteix-ho