Properes estrenes

Comparteix-ho
 • 11 de desembre

  Informació


  Espanya, 2020
  Direcció: Nuria Giménez Lorang
  Documental: documental dramàtic
  Durada: 73 minuts
  Idioma: anglès

  Sinopsi


  Diari íntim d’una dona de classe benestant, Vivian Barrett, il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit, un ric industrial, entre els anys 40 i 60 de segle passat. La pel·lícula és també un melodrama clàssic com els de Douglas Sirk o Todd Haynes, amb els sentiments a flor de pell. Un viatge a través de la vella Europa. Un somni romàntic.

 • 11 de desembre

  Informació


  Espanya, 2020
  Direcció: Isabel Coixet
  Intèrprets: Timothy Spall, Sarita Choudhury, Ana Torrent, Carmen Machi, Pedro Casablanc
  Gènere: thriller dramàtic
  Durada: 117 minuts
  Idioma: anglès i castellà

  Sinopsi


  Peter Riordan és un home solitari, maniàtic i metòdic, obsessionat pels fenòmens meteorològics. Quan li donen la jubilació anticipada en el banc de Manchester en què ha treballat tota la seva vida decideix visitar al seu germà, Daniel, que viu a Benidorm. A la seva arribada a la ciutat descobreix que el seu germà ha desaparegut i que aquest era propietari d’un club de burlesque on treballa Alex, una misteriosa dona que exerceix una poderosa fascinació sobre ell. Peter i Alex intenten esbrinar què ha estat de Daniel, ajudats per una policia obsessionada per la presència de Sylvia Plath en els anys cinquanta a Benidorm.

 • Properament

  Informació


  Geòrgia, 2020
  Direcció: Dea Kulumbegashvili
  Intèrprets: Ia Sukhitashvili, Kakha Kintsurashvili, Rati Oneli
  Gènere: drama
  Durada: 130 minuts
  Idioma: georgià

  Sinopsi


  En un tranquil poble de províncies, una comunitat de Testimonis de Jehovà és atacada per un grup extremista. En ple conflicte, el món de Yana, l’esposa de líder de la comunitat, s’enfonsa lentament. La insatisfacció interior de Yana creix mentre lluita per trobar sentit als seus desitjos.

 • 30 desembre

  Informació


  Hong Kong, 2000
  Direcció: Wong Kar-Wai
  Intèrprets: Tony Leung Chiu-Wai, Maggie Cheung, Rebecca Pan, Siu Ping-Lam, Mama Hung, Chan Man-Lei, Koo Kam-Wah, Yu Hsien, Chow Po-Chun, Joe Cheung, Kelly Lai
  Gènere: drama romàntic
  Durada: 95 minuts
  Idioma: cantonès

  Sinopsi


  Hong Kong, 1962. Chow, redactor en cap d’un diari local, es muda amb la seva dona a un edifici habitat principalment per residents de Xangai. Allà coneix a Li-zhen, una jove que acaba d’instal·lar-se al mateix edifici amb el seu espòs. Ella és secretària d’una empresa d’exportació i el seu marit està contínuament de viatge de negocis. Com la dona de Chow també està gairebé sempre fora de casa, Li-zhen i Chow passen cada vegada més temps junts i es fan molt amics. Un dia, tots dos descobriran una cosa inesperada sobre els seus respectius cònjuges.

 • 1 de gener

  Informació


  França, 2020
  Direcció: Grégory Magne
  Intèrprets: Emmanuelle Devos, Grégory Montel, Gustave Kervern, Zelie Rixhon, Sergi López, William Sciortino
  Gènere: comèdia dramàtica
  Durada: 100 minuts
  Idioma: francès

  Sinopsi


  Anne Walberg (Emmanuelle Devos) és una “celebrity” al món dels perfums: crea fragàncies i ven el seu increïble talent a moltes empreses. És una diva, egoista i temperamental. I no necessita a ningú. Després d’uns quants xofers, Guillaume (Grégory Montel) aguanta amb ella més d’una setmana i acompanya l’artista en la seva àrdua tasca. Mentre Guillaume va aprenent en què consisteix aquest treball tan específic de “crear perfums”, Anne va suavitzant el seu caràcter de diva. Un xoc entre dos mons molt diferents que crea una relació absurda i divertida al mateix temps que totalment inesperada.

Comparteix-ho