Reposicions de l’estiu 2015

Comparteix-ho

reposicions estiu bo

Mantenint la tradició de cada any, el Cinema Truffaut programa la reposició de quatre pel·lícules europees amb un toc estiuenc per a tots aquells que us les heu perdut durant l’any i pels que teniu ganes de repetir-les en versió original: la irlandesa Calvary, la italiana Il Capitale Umano, la francesa La Famille Bélier i l’anglesa Pride. El cicle és possible gràcies a la col·laboració del GEiEG.
Divendres 31
juliol

CALVARY

John Michael McDonagh, Irlanda, 2014. Versió original subtitulada. 101 min.
El Pare James Lavelle està disposat a aconseguir un món millor. Li fa pena comprovar la quantitat de litigis que enfronten als seus feligresos i a la gent de la seva parròquia, i l’entristeix que siguin tan rancorosos. Un dia, mentre està confessant, rep una amenaça de mort d’un feligrès anònim.
Divendres7
agost

EL CAPITAL HUMANO

Paolo Virzì, Itàlia, 2014. Versió original subtitulada. 109 min.

El vespre del dia de Nadal, un ciclista és atropellat de nit per un luxós tot terreny. El desgraciat accident canviarà el destí de dues famílies: la del milionari Giovanni Bernaschi, un especulador financer que ha creat un fons que ofereix un 40 per cent d’interès anual, atraient i espletant als crèduls inversors, i la de Dino Ossola, un ambiciós agent immobiliari l’empresa del qual està a punt de fer fallida.

Divendres
14
agost

LA FAMILIA BÉLIER

Eric Lartigau, França, 2014. Versió original subtitulada. 105 min.
Tots els membres de la família Bélier són sordmuts, excepte la Paula, de 16 anys. Ella fa d’intèrpret als seus pares, especialment pel que fa al funcionament de la granja de la família. Un dia, encoratjada pel seu professor de música -que ha descobert el seu talent pel cant- decideix preparar-se per l’audició del Cor de Radio France, però es tracta d’una elecció que l’obligarà a distanciar-se de la seva família.
Divendres
21
agost

PRIDE

Matthew Warchus, Regne Unit, 2014. Versió original subtitulada. 120 min.
L’estiu de 1984, essent primera ministra Margaret Thatcher, el Sindicat Nacional de Miners convoca una vaga. Durant la manifestació de l’Orgull Gai a Londres, un grup de lesbianes i gais es dedica a recaptar fons per ajudar les famílies dels treballadors, però el sindicat no accepta els diners. El grup decideix llavors posar-se en contacte directe amb els miners i van a un poblet de Gal·les. Així comença la curiosa història de dues comunitats totalment diferents que s’uneixen per una causa comuna.
Comparteix-ho