Reposicions d’estiu 2018

Comparteix-ho

Mantenint la tradició de cada estiu, el Cinema Truffaut programa la reposició de quatre pel·lícules d’autor, que s’han estrenat recentment, per a tots aquells que us les heu perdut durant l’any i pels que teniu ganes de repetir-les en versió original: l’americana La última bandera, la francesa La casa junto al mar, l’americana Florida Project i la francesa El taller d’escritura. El cicle és possible gràcies a la col·laboració del GEiEG. Els socis del club gaudiran de condicions especials durant el cicle.

 

HORARIS REPOSICIONS ESTIU 2018

 

Divendres 27
juliol

LA ÚLTIMA BANDERA

Richard Linklater, Estats Units, 2017. Versió original en anglès subtitulada en castellà. 124 min.

 

És l’any 2003, moment marcat en la societat nord-americana per la guerra de l’Iraq. L’ex metge de la Marina Larry ‘Doc’ Shepherd reuneix als seus dos millors amics per dur a terme una última missió: enterrar el fill de Doc, mort en aquest conflicte bèl·lic. Amb l’ajuda dels seus companys Sal i Mueller, traslladaran el fèretre de tornada a casa en un viatge on recordaran com la guerra ha afectat a les seves vides.
Divendres03
agost

LA CASA JUNTO AL MAR

Robert Guédiguian, França, 2017. Versió original en francès subtitulada en castellà. 107 min.

 

En Joseph i l’Armand tornen a casa. L’Armand és l’encarregat del restaurant que va fundar el seu pare fa anys i en Joseph se’n va anar a Paris, on recentment s’ha enamorat d’una jove. Un retorn a casa farcit dels records que els van fer ser com són. Uns valors i una personalitat inculcada pel seu progenitor que es posarà en dubte en el moment de l’arribada d’una pastera a la platja del costat.

Divendres
10
agost

FLORIDA PROJECT

Sean Baker, Estats Units, 2017. Versió original en anglès subtitulada en castellà. 115 min.

 

La Moonee és una nena que somia amb anar a Disney World, tot i que el més a prop que ha estat d’aquest parc dels somnis és un motel anomenat Magic Castle Motel. Allà viu amb la seva jove mare Halley, soltera i a la deriva que sobreviu sempre al límit de la legalitat. El més semblant que la Moonee té com a pare és en Bobby, el gerent del motel, un home caut que es converteix en un autèntic àngel de la guarda.
Divendres
17
agost

EL TALLER DE ESCRITURA

Laurent Cantet, França, 2017. Versió original en francès subtitulada en castellà. 114 min.

 

A La Ciotat, un poble prop de Marsella, un grup d’adolescents participen en un taller d’escriptura organitzat per la famosa escriptora Olivia Dejazet. Els joves que participen en aquest taller, l’objectiu del qual consisteix en escriure una ficció conjunta, són el fidel reflex de la societat francesa multicultural i diversa, on les friccions per motius socials i racials sorgeixen amb qualsevol comentari.
Comparteix-ho