Reposicions d’estiu 2019

Comparteix-ho

Mantenint la tradició de cada estiu, el Cinema Truffaut programa la reposició de quatre pel·lícules d’autor, que s’han estrenat recentment, per a tots aquells que us les heu perdut durant l’any i pels que teniu ganes de repetir-les en versió original: la canadenca La caída del imperio americano, la libanesa Cafernaúm, la francesa Maya i la britànica La favorita. El cicle és possible gràcies a la col·laboració del GEiEG. Els socis del club gaudiran de condicions especials durant el cicle.

 

HORARIS REPOSICIONS ESTIU 2019

 

Divendres 26
juliol

LA CAÍDA DEL IMPERIO AMERICANO

Direcció: Denys Arcand. Intèrprets: Alexandre Landry, Maripier Morin, Rémy Girard. Idioma: francès. Durada: 128 minuts.

 

Pierre-Paul, de 36 anys, un intel·lectual i doctor en filosofia es veu obligat a treballar com a repartidor per tenir un salari decent. Un dia, mentre lliura un paquet, es topa amb l’escena d’un robatori a mà armada que ha sortit malament amb un resultat de dos morts. Es troba amb dues bosses d’esport plenes de bitllets. Pierre-Paul s’enfronta a un dilema: tocar el dos amb les mans buides o agafar els diners i fugir … Successora temàtica de les pel·lícules de Denys Arcand ‘El declivi de l’imperi americà’ i ‘Les invasions bàrbares’
Divendres02
agost

CAFARNAUM

Direcció: Nadine Labaki. Intèrprets: Zain Al Rafeea, Yordanos Shiferaw, Boluwatife Treasure Bankole,Kawthar Al Haddad. Idioma: àrab. Durada: 120 minuts.

 

Beirut, Líban. Zain és un nen de dotze anys intel·ligent i valent, que sobreviu als perills dels carrers de la ciutat gràcies al seu enginy. Fugint dels seus pares, i fent valer els seus drets, recorre a la justícia per demandar-los pel ‘crim’ d’haver-li donat la vida. Una faula contemporània de caràcter polític sobre un nen que es rebel·la contra la vida que li han imposat viure.

Divendres
02
agost

MAYA

Direcció: Mia Hansen-Løve. Intèrprets: Roman Kolinka, Suzan Anbeh, Judith Chemla, Alex Descas. Idioma: francès. Durada: 107 minuts.

 

Desembre de 2012. Després de quatre mesos de captiveri a Síria, dos periodistes francesos són alliberats. Gabriel, el més jove, té una mica més de 30 anys. Després de passar revisions mèdiques i contestar moltes preguntes, pot estar amb la seva família i la seva nòvia. Transcorren unes setmanes, i incapaç de trobar un rumb a la seva vida, decideix anar a Goa, on va créixer. Allà coneixerà Maya.
Divendres
9
agost

LA FAVORITA

Direcció: Yorgos Lanthimos. Intèrprets: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz, Nicholas Hoult,. Idioma: anglès. Durada: 121 min.

 

Anglaterra segle XVIII guerra contra França. Una reina debilitada, Anne, ocupa el tron, mentre que la seva amiga Lady Sarah governa a la pràctica el país en el seu lloc, a causa del precari estat de salut i al caràcter inestable de la monarca. Quan una nova serventa, Abigail, apareix al palau, el seu encant sedueix Sarah. Aquesta ajuda a Abigail, la qual veu una oportunitat per tornar a les seves arrels aristocràtiques. Com la política ocupa gran part del temps de Sarah, Abigail comença a acompanyar amb més freqüència a la reina.
Comparteix-ho