Resposicions d’estiu 2017

Comparteix-ho

Mantenint la tradició de cada estiu, el Cinema Truffaut programa la reposició de cinc pel·lícules d’autor, que han rebut les millors crítiques, per a tots aquells que us les heu perdut durant l’any i pels que teniu ganes de repetir-les en versió original: l’anglesa Lady Macbeth, la finlandesa El otro lado de la esperanza, l’estatunidenca Z la ciudad perdida;  l’austríaca Stefan Zweig: adiós a Europa i la italiana Locas de alegría. El cicle és possible gràcies a la col·laboració del GEiEG. Els socis del club gaudiran de condicions especials pels films programats.
Divendres 28
juliol

LADY MACBETH

William Oldroyd, Regne Unit, 2016. Versió original subtitulada. 89 min.
L’Anglaterra rural de 1865. Katherine viu angoixada per culpa del seu matrimoni amb un home amargat a qui no vol i que li dobla l’edat, i de la seva freda i despietada família. Quan s’embarca en un apassionat idil·li amb un jove treballador de la finca del seu marit, al seu interior es deslliga una força tan poderosa que res li impedirà intentar aconseguir el que desitja.
Del 28 de juliol al 10 d’agost (els dilluns, tancat) 
Divendres04
agost

EL OTRO LADO DE LA ESPERANZA

Aki Kaurismäki, Finlàndia, 2017. Versió original subtitulada. 98 min.

Hèlsinki. Dos destins es creuen. Wikhström, de 50 anys, decideix canviar la seva vida i obrir un restaurant. Khaled és un jove refugiat sirià que arriba a la capital finlandesa per accident. La seva sol·licitud d’asil és rebutjada però decideix quedar-se de totes maneres. Una tarda, Wikhström se’l troba a la porta del seu restaurant i, emocionat, decideix oferir-li la seva ajuda.

Del 04 al 17 d’agost (els dilluns, tancat)
Divendres
11
agost

Z, LA CIUDAD PERDIDA

James Gray, Estats Units, 2016. Versió original subtitulada. 140 min.
Durant segles, els europeus van discutir l’existència d’una antiga civilització a la selva de l’Amazones. A principis del segle XX, el britànic Percy Fawcett va participar en tot un seguit d’expedicions, convençut de poder trobar aquesta llegendària ciutat en la recerca de la qual han mort centenars d’homes. Al 1925, en el seu viatge més ambiciós i obsessiu, Fawcett va desaparèixer en el més profund de la selva, de la mateixa manera que totes les expedicions que han seguit el seu rastre.
De l’11 al 24 d’agost (els dilluns, tancat)
Divendres
18
agost

STEFAN ZWEIG: ADIÓS A EUROPA

Maria Schrader, Àustria, 2016. Versió original subtitulada. 106 min.
Biopic sobre l’intel·lectual austríac Stefan Zweig, centrat en els anys d’exili del famós escriptor i activista social. Zweig va ser un dels personatges més irrepetibles del segle XX. Com jueu es va veure obligat a fugir del seu país a causa del règim nazi. En la seva fugida cap a endavant, es va refugiar a París primer i, més tard, a Londres, però Zweig va acabar fugint d’Europa amb la seva dona a Sud-amèrica, instal·lant-se finalment al Brasil, on s’acabarà suïcidant el 1942 a causa de la seva por a que el nazisme s’estengués per tot el món.
Del 18 al 31 d’agost (els dilluns, tancat)
Divendres
25
agost

LOCAS DE ALEGRÍA

Paolo Virzi, Itàlia, 2016. Versió original subtitulada. 111 min.

Beatrice és una comtessa xerraire i milionària que està convençuda de trobar-se entre els cercles íntims dels líders polítics mundials. Per la seva banda Donatella és una jove tatuada, vulnerable i introvertida, embolicada en el seu propi halo de misteri. Totes dues són pacients de Villabiondi, una delirant institució psiquiàtrica.

A partir del 25 d’agost
Comparteix-ho